Судововишнянська міська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Детального плану території розміщення земельної ділянки для реконструкції автоваги під виробничі та складські приміщення в с. Дмитровичі по вул. Центральна Львівської області, площею 0,1834га.

    Замовник розроблення містобудівної документації – відділ містобудування, архітектури та інфраструктури земельних відносин і охорони навколишнього природного середовища Судововишнянської міської ради м. Судова Вишня пл. І. Франка 14.

   Розробник проекту ПП Мостиське «Архітектурно-планувальне бюро» м. Мостиська вул. Перемишльська 3. З основними техніко-економічними показниками детального плану території, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись у відділі містобудування, архітектури та інфраструктури земельних відносин і охорони навколишнього природного середовища Судововишнянської міської ради м. Судова Вишня пл. І. Франка 14 в робочі дні з 9 по 17 години. Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники відділу містобудування, архітектури та інфраструктури земельних відносин і охорони навколишнього природного середовища Судововишнянської міської ради.

   Пропозиції громадськості до проекту приймаються у порядку встановленому чинним законодавством у відділі містобудування, архітектури та інфраструктури земельних відносин і охорони навколишнього природного середовища Судововишнянської міської ради до 5 лютого 2018р.