Фото без опису

 

Комусь – смаколики, а комусь – робота

 У січні 2021 року до фахівців Мостиської районної філії Львівського обласного центру зайнятості звернувся менеджер фізичної особи-підприємця Любові Мотуз, власниці мережі магазинів «Солодощі», де можна придбати тістечка, печиво, шоколадні вироби та цукерки. Одну із таких торгових точок бізнес-леді вирішила відкрити у м. Мостиська, а тому виникла термінова потреба у двох продавцях продовольчих товарів.

У стислий термін кар’єрні радники служби зайнятості підібрали для працедавця кількох безробітних, котрі виявили бажання трудитися у сфері послуг. Під час співбесіди Л. Мотуз обрала двох кандидаток, що максимально відповідали її вимогам.

Одна з них – Марія Лесів, котра мала певний досвід роботи за професією продавець продовольчих товарів. Інша ж – Марія Рожак – у липні торік закінчила структурний підрозділ Приватного вищого навчального закладу «Львівський університет бізнесу та права», де здобула фах економіста.

Обидві мешканки Мостищини без зволікань прийняли пропозицію працедавця, успішно пройшли стажування на робочому місці, а тоді ступили на нову трудову стежину під назвою «Солодощі».

Любов Мотуз надзвичайно задоволена результатом співпраці з посадовцями районної філії ЛОЦЗ, адже ввічливі, приємні, акуратні продавчині на відмінно справляються зі своїми функціональними обов’язками, підтримують порядок і чистоту у приміщенні торговельної точки, а від місцевих покупців на їхню адресу линуть лишень гарні відгуки. Колишні безробітні також щиро вдячні службі зайнятості за якісну та кваліфіковану допомогу у пошуку роботи, низку корисних порад і всебічну підтримку.

Таким чином магазин «Солодощі» у Мостиськах одних забезпечує цукерками, печивом, тістечками, а інших – офіційною працею та гідною зарплатнею.