Фото без опису

Судововишнянська міська рада повідомляє про проведення громадського обговорення (розгляд та врахування пропозицій громадськості) містобудівної документації «Детальний план території щодо розміщення земельної ділянки «Заходи з усунення аварійної ситуації внаслідок підтоплення сільськогосподарських угідь та усунення загрози попадання нечистот в колодязі з подальшим забрудненням питної води, а саме: нове будівництво каналізаційної мережі по вул. Гончара в м. Судова Вишня Яворівського району Львівської області»
Підстава розроблення містобудівної документації – рішення сесії Судововишнянської міської ради № 230-30/2022 від 19.10.2022р.
Замовник розроблення містобудівної документації – Судововишнянська міська рада.
Розробник проекту – ПП «Архіс» в особі директора Сохи В.К. Відповідальні – Судововишнянська міська рада.
Детально із матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися у приміщенні Судововишнянської міської ради за адресою: Львівська область Яворівський район м.Судова Вишня пл.І.Франка, 14, в робочі дні з 10.00 по 17.00 год.
Строк подання пропозицій – 30 днів з дня опублікування цього оголошення. Пропозиції громадськості до проекту приймаються у порядку встановленому чинним законодавством у Центр надання адміністративних послуг Судововишнянської міської ради до 27.11.2022 року.