Фото без опису

Також звертаємося до представникiв малого та середнього бiзнесу щодо зменшення споживання електроенергiї закладами бiзнесу, в т.ч. зменшення її використання для рекламних щитiв i вивiсок.

Вкрай важливо обмежити споживання електроенергії і не вмикати енергоємні прилади у період найбільшого навантаження на електромережу з 8 до 11 години вранці та з 17 до 23 години ввечері: наприклад, перенести на нічний час прання, підігрів води, обігрів помешкання, зарядку телефонів та інших пристроїв тощо. Більше рекомендацій щодо використання електроприладів: https://cutt.ly/RBFkHuL

Найнеобхідніші номери стаціонарних телефонів на випадок, якщо на Львівщині знову тимчасово зникне мобільний зв'язок: https://cutt.ly/ZBDyH8E

Дотримуючись цих рекомендацій Ви допоможете зберегти стабільну роботу енергосистеми України, незважаючи на атаки російських окупантів.

Нагадуємо, що найбільш енерговитратними приладами є електрообігрівачі, бойлери, електроплити, мікрохвильові печі, пральні машини, електричні духовки, електрочайники, праски, посудомийні машини, кондиціонери, порохотяги та інші.

Як захистити побутові електроприлади від коливань напруги? Для цього енергетики радять встановлювати реле напруги (т. зв. «відсікач») та стабілізатор напруги.