Фото без опису

Виконавчий комітет Судововишнянської міської ради повідомляє про проведення громадського обговорення (розгляд та врахування пропозицій громадськості) детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0.5 га по вул. Стуса в м. Судова Вишня Яворівського району Львівської області.
Підстава розроблення містобудівних документацій – рішення сесії.
Судововишнянської міської ради від 04.07.2023 р. №557-41/2023.
Замовник розроблення містобудівних документацій – Виконавчий комітет
Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області.
Розробник проєкту – ПП «Архіс» в особі директора Сохи В.К.
Відповідальна особа за проведення громадського обговорення та розгляду пропозицій – Христина Перляковська – завідувач сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Судововишнянської міської ради.
Пропозиції та зауваження щодо містобудівного моніторингу необхідно подавати на адресу сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Судововишнянської міської ради (sv-arhitektyra@ukr.net) та Судововишнянської міської ради (sv@sudovavyshnia-gromada.gov.ua ) з 12.10.2023 по 10.11.2023 р.
Детально із матеріалами проєкту містобудівної документації можна ознайомитися у приміщенні Судововишнянської міської ради за адресою: Львівська область Яворівський район м. Судова Вишня пл. І. Франка, 14, в робочі дні з 10.00 по 17.00 год.
Строк подання пропозицій – 30 днів з дня опублікування цього оголошення.
Пропозиції громадськості до проєкту приймаються у порядку встановленому чинним законодавством.

Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0.5 га по вул. Стуса в м. Судова Вишня Яворівського району Львівської області - переглянути