Фото без опису

Найважливіша  ініціатива нашого часу : "Подякуймо героям разом!"

Кожен з нас щоденно дякує героям за те, що вони віддали за Україну найцінніше - своє життя.

Тому Судововишнянська міська рада, Церква Пресвятої Трійці та свідомий бізнес розпочинає новий волонтерський проєкт: "Подякуймо героям разом".

Мета проєкту - обʼєднати зусилля та спільно із свідомим бізнесом і просто небайдужими людьми збудувати "Алею Слави Героям, які загинули за волю та незалежність України" (далі - Алея Слави Героям").

05.04.24 р. родини загиблих воїнів визначили місце розташування Алеї Слави Героям - територія біля церкви Трійці. (Протокол наради додаємо).

"Нашим дітям найбільше потрібна молитва! А вищезгадана територія біля церкви і біля каплички є найбільш намоленим місцем та ще й в центрі міста!" - підкреслив батько загиблого героя Андрій Петрівський.

Нагадаємо, що знатний львівський архітектор Михайло Федик взявся за проєктування Алеї Слави Героям в м. Судова Вишня.

Настоятель храму Пресвятої Трійці о. Іван Тиндик зазначив: "Родичі героїв вибрали безперечно вдале місце. По-перше. Центральна частина міста. По-друге. Кожен з прихожан церкви чи простий перехожий, ідучи повз Алею Слави Героям, зможе зупинитись, промовити молитву до Бога за душі героїв! Це найважливіше для Християнина!"

Дуже хочеться залучити до даної шляхетної справи кожного,  як великого, так малого, як гривнею, так і роботою, судововишнянця і не тільки. Мета благородна! Закликаємо!

"Переконаний, що дана ідея буде почутою та зреалізованою. Адже маємо позитивний приклад ремонту Палат ветерана в міській лікарні, гарний приклад ремонту бібліотеки та інших приміщень Народного Дому, ремонт добровільної пожежної в с. Малі Мокряни і т.п. господарським способом та за кошти меценатів. Задум простий. Кожен з нас, ти і я, він і вона, ми, вони  маємо долучитися до проєкту. Адже Герої заслуговують на найбільшу подяку та визнання. Давайте докладемо часточку своєї душі до вічної памʼяті та шани Героям України",  - наголосив Судововишнянський міський голова Зеновій Фольтович.

Куратор проєкту: Андрій Петрівський.

 

Разом сила!

Разом до Перемоги!