Фото без опису

25 квітня 2024 року о 16:00 год. відбудеться 59 чергова сесія VIII скликання Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області


Місце проведення: 

м.Судова Вишня, пл.І.Франка, 4 (в приміщенні Народного дому, 2-й поверх).


РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ переглянути

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО - переглянути

ПРОЄКТИ РІШЕНЬ:

Про внесення змін до плану діяльності   з    підготовки проєктів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Судововишнянської міської ради на 2024 рік.

Про затвердження Програми здійснення ефективних заходів щодо попередження та профілактики скоєння повторних злочинів серед осіб звільнених з місць позбавлення волі та осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі на 2024 рік.

Про затвердження Програми відпочинку та оздоровлення дітей Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки на 2024 рік.

Про внесення змін до Комплексної Програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення Судововишнянської міської ради (територіальної громади) на 2024 рік.

Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі вулиць та доріг місцевого значення комунальної власності Судововишнянської міської ради на 2024 рік у новій редакції.

Про надання згоди на списання майна (автотранспортних засобів)

Про дострокове припинення повноважень депутатки Судововишнянської міської ради VIII скликання Брунарської Віри Степанівни.

Про затвердження звіту про  виконання бюджету  Судововишнянської міської ради за  І квартал 2024 року

Про внесення змін до бюджету 2024 року загального фонду.

Про затвердження назви урочища «Фільварок» в адміністративних межах Судововишнянської міської ради

Земельні питання