Фото без опису

Кожен свій день людина розпочинає із згадкою про те, як пройшов її вчорашній день. Так і цей, 2019 рік керівництво Судововишнянської ОТГ розпочало із підведення підсумків своєї діяльності за період 2015-2018 років.

Зважаючи на те, що Львівська область розробляє Стратегію розвитку на найближчі 10 років, районною адміністрацією було розроблено графіки проведення робочих зустрічей щодо планів розвитку кожного населеного пункту усього Мостиського району. Про зроблену роботу від 2015 року до сьогодні уже прозвітували керівники сусідніх громад, міський голова Мостиської ОТГ Сергій Сторожук, сільський голова Шегинівської ОТГ Ігор Кривейко. Такі зустрічі були проведені також і у місті Судова Вишня (28 січня), в  с.Дмитровичі та с.Довгомостиська (01 лютого 2019).

28 січня в приміщенні Народного дому м.Судова Вишня міський голова Судововишнянської ОТГ Олег Станкевич прозвітував за зроблену роботу у 2015-2018 роках та поділився планами на 2019-2021 роки. Також на зустрічі виступив голова Мостиської РДА Степан Буняк, який розповів про три цільові напрямки діяльності області та району у цьому році, це:

1. Організувати системну роботу щодо вивезення ТПВ;

2. Вирішити проблему опалення усіх закладів соціальної сфери;

3. Завершити вуличне освітлення у всіх населених пунктах Мостиського району.

Присутні обговорювали теперішній стан доріг у місті і шляхи їх вирішення, також згадали про підтримку освтньої галузі у наступні роки (будівництво їдальні у Судововишнянському НВК, завершення будівництва Бортятинського НВК).

01 лютого така ж зустріч відбулась у с.Довгомостиська (Народний дім 16:00 год) та у с.Дмитровичі (Народний дім 18:30 год.)

Жителі Довгомостиськ виокремили по своєму округу проблемні питання, що стосувались водопостачання в Довгомостиському НВК та упорядкування каналізаційних стоків у шкільних вбиральнях. Також довгомостинчани занепокоєні неякісним електропостачанням в селі тому вбачають потребу у розвантаженні електроліній та встановленні нового трансформатора у селі.

Фото без опису

Жителі Дмитрович піднімали питання щодо ремонту дороги, яка проходить через село та обговорили можливості для проведення детального планування забудови на території Дмитровицького старостинського ОТГ,

Фото без опису

Дату та  місце проведення обговорень розвитку у інших населених пунктах можна побачити  в графіку нижче!

Фото без опису