Фото без опису

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій

громадськості у проекті детального плану території під розміщення та обслуговування об’єкту «Облаштування Вишнянського газового родовища. Установка комплексної підготовки газу (УКПГ) «Вишня» поблизу м.Судова Вишня Судововишнянської міської ради (за межами населеного пункту).

            Відповідно до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою ознайомлення членів територіальної громади з проектом детального плану території під розміщення та обслуговування об’єкту «Облаштування Вишнянського газового родовища. Установка комплексної підготовки газу (УКПГ) «Вишня» поблизу м.Судова Вишня Судововишнянської міської ради (за межами населеного пункту), міська рада повідомляє про початок обговорення та подання пропозицій до вказаної містобудівної документації.

            З основними техніко-економічними показниками, зокрема графічними матеріалами, що відображають зміст містобудівної документації можна ознайомитись в міській раді м.Судова Вишня та Мостиській районній державній адміністрації в м.Мостиська.

            Замовник – Мостиська районна державна адміністрація.

            Розробник – КП ЛОР «Центр просторового розвитку».