Фото без опису

Оголошено конкурс

Судововишнянська міська рада оголошує конкурс по відбору суб’єкта оціночної діяльності, який буде залучений до проведення незалежної оцінки об’єкта .

  1. Мета проведення незалежної оцінки:
  2. Визначення ринкової вартості об»єкта площею 17.2 кв.м., який перебуває в оренді для перезаключення договору оренди за адресою:Львівська область Мостиський район, с.Бортятин, вул..Зелена,7.

    Запланована дата оцінки об’єкта станом на  31.10.2018 р.

   Учасникам конкурсу необхідно подати до Судововишнянської міської ради заяву на участь в конкурсі за встановленою формою,копію установчого документа претендента (статут),копію кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та які будуть залучені до проведення оцінки, копію сертифіката суб’єкта оціночної діяльності виданого претенденту Фондом державного майна України. Один конверт із зазначеним адресом учасника конкурсу.

   Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконаних робіт, калькуляцію витрат пов’язаних з виконанням робіт, а також термін виконання робіт.

   Конкурс відбудеться 21.11.2018 року об 12 год. за адресою:Львівська область Мостиський район м.Судова Вишня пл..Ів.Франка,14. 2-ий поверх кабінет міського голови.

   Конкурсна документація подається в Судововишнянську міську раду не пізніше ніж за чотири робочі дні (16.11.2018 р) до дати оголошення проведення конкурсу за адресою: Львівська область Мостиський район м.Судова Вишня пл..Ів.Франка, 14. 2-ий поверх кабінет міського голови.