Фото без опису

Оголошення

про вивчення попиту на об’єкт оренди

 

     Судововишнянська міська рада оголошує про наміри надання в оренду нежитлове приміщення  загальною площею 21.80 м2 , яке розташоване в холі першого поверху будівлі Судововишнянської КМЛ за адресою: Львівська область, Мостиський район, м. Судова Вишня, вул..Сагайдачного,5 для розміщення аптечного пункту, що реалізовує  готові ліки.

Ціна за оренду приміщення за перший базовий місяць становить – 568,46  грн.

Умови надання в оренду приміщення

Орендар зобов’язаний створити не менше одного робочого місця, провести  поточний ремонт приміщень, своєчасно і в повному обсязі здійснювати орендну плату та розрахунки за комунальні послуги.

Претендентам на оренду приміщень необхідно подати в міську раду такі документи: заяву про наміри орендувати приміщення та пропозиції щодо виконань умов  договору, копію документа, що посвідчує реєстрацію особи для фізичних осіб або установчих документів для юридичних осіб.

Пропозиції подаються протягом 15-ти робочих днів після оприлюднення оголошення до 20.12.2018 р. за адресою: Львівська область, Мостиський район, м.Судова Вишня, пл..Ів.Франка,14.

Конкурс відбудеться 21.12.2018 р. об 12.00 год. за адресою: Львівська область, Мостиський район, м.Судова Вишня, пл..Ів.Франка,14.(каб.міського голови)

За додатковою інформацією звертатись в Судововишнянську міську раду за адресою: Львівська область, Мостиський район, м.Судова Вишня, пл..Ів.Франка,14. Тел..37-128

 

 

 

   Міський голова                                                         О.Станкевич