Фото без опису

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID -19 »,  відповідно до ст.29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року, листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 р. №1/9-154,  керуючись ст.42  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, з  метою запобігання виникнення та поширення захворювання на коронавірус COVID-2019  видано Розпорядженням міського голови Судововишнянської ОТГ №18  від 12 березня 2020 року установлено на території  Судововишнянської обєднаної територіальної громади   3-тижневий карантин – з 12 березня до 3 квітня.

Згідно з Розпорядженням:

  1. З 12 березня  карантин увести у закладах загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти.
  2. У закладах загальної освіти, у мистецьких та спортивних школах на час карантину керівництву рекомендувати запровадити дистанційне навчання.
  3. У дошкільних навчальних закладах об’єднаної територіальної громади з 12 березня обмежити відвідування дітей, карантин не запроваджувати, проте рекомендується батькам утримуватись від відвідування дітьми цих закладів,  обмежувати контакти дітей з іншими дітьми та пересування їх містом чи селом без необхідності.
  4. На території Судововишнянської ОТГ обмежити проведення масових заходів.
  5. Начальнику відділу освіти, культури та туризму, сімї, молоді та спорту Судововишнянської міської ради видати наказ про призупинення освітнього процесу в закладах освіти .
  6. Роботодавцям рекомендується, при можливості, переглянути робочий графік працівників, у яких є малолітні діти.
  7. Керівникам КНП «Судововишнянська міська лікарня» та КНП «Судововишнянський ЦПМСД» розробити  своєчасне і повне проведення профілактичних і протиепідемічних заходів.
  8. Керівникам суб’єктів господарювання усіх форм власності  дотримуватись санітарно-епідеміологічних норм та забезпечити наявність засобів гігієни в установах та громадських місцях.
  9. У релігійних громадах прохання священнослужителям провести роз’яснювальну роботу з парафіянами щодо профілактичних заходів з недопущення поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.
  10. Терміни карантину можуть змінитись у залежності від епідеміологічної ситуації в Україні.