День Гідності у Судововишнянському НВК (21.11.2017)

Наше сьогоднішнє свято - це свято перемоги над диктатурою, деспотизмом і тоталітаризмом. Це свято Гідності та Свободи.
У цей знаменний і величний день ми з гордістю говоримо про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Адже ми разом довели росіянам і білорусам, полякам і литовцям, німцям і шведам, англійцям і американцям… те, що українці – це народ глибоко патріотичний, з високим почуттям гідності і непереборним духом свободи! 
З нагоди четвертої річниці Дня Гідності у Судововишнянському НВК відбувся урочистий мітинг, на який були запрошені учасники революції Гідності Сюмак В., Шаловило М., Грабовий Р., учасник АТО Войціцький Я. Урочистості розпочалися виконанням державного гімну. Директор НВК Тиндик І.І. коротко згадав про тогочасні події, про зраду В.Януковича, про студентський мітинг і , як наслідок, Революцію Гідності, символом якої став синьо-жовтий прапор. Учні 9-х класів виклали з синіх і жовтих полотен державний прапор, а дівчата 7-х класів виконали пісню про Україну. Школярі переглянули презентацію про події на Майдані, яку підготувала вчитель Кулян С.В. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв Революції Гідності, героїв АТО, Героя України, героя Небесної Сотні Володимира Топія і поклали квіти до його могили. На завершення учні організували флешмоб, над їх головами знялося синьо-жовте полотнище.
Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну – Україну! 
Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису