Фото без опису

Оперативна інформація щодо моніторингових обстежень!

 

      04- 09 листопада 2020р. фахівцями Мостиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області у складі постійних мобільних груп з представників: органів місцевого самоврядування, відділення нацполіції та лабораторного центру, проведено 58 моніторингових обстежень щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з них: 5 заклади громадського харчування, 20 об’єкти торгівлі продовольчими  товарами, 3  об’єкти  торгівлі промисловими товарами, 1 дошкільний навчальний заклад, 20 шкіл, 7 позашкільних закладів, 2 офісні приміщення.

        За результатами виявлених порушень складено 2 протоколи відповідно до ст. 44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм. Серед порушників виявлено суб’єктів господарювання: у 2-х продовольчих магазинах. 

      Перевіряючи виконання протиепідемічних обмежень в умовах адаптивного карантину, фахівці Держпродспоживслужби щоденно надають роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси, агропродовольчих ринках та місцях масового скупчення людей.

       З 9 листопада 2020р. у 199 адміністративних одиницях України діятиме «червоний» рівень епідемічної небезпеки,  зокрема Мостиський район потрапив до помаранчевої карантинної зони.

      Водночас, у 4 –х районах області (Миколаївському, Перемишлянському, Пустомитівському та Сокальському) буде діяти «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

   Вкотре закликаємо мешканців Мостиського району не нехтувати заходами індивідуальної безпеки та карантинними обмеженнями!