Фото без опису

Оперативна інформація щодо моніторингових обстежень!

 

21-23 жовтня 2020р. фахівцями Мостиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області у складі постійних мобільних груп з представників: органів місцевого самоврядування, відділення нацполіції та лабораторного центру, проведено 57 моніторингових обстежень щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з них: 7 закладів громадського харчування, 22 об’єкти торгівлі продовольчими  товарами, 19  об’єкти  торгівлі промисловими товарами, 3 перукарні, 2 дошкільні навчальні заклади, 4 одиниць громадського транспорту.

  За результатами виявлених порушень складено 4 протоколів відповідно до ст. 44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм. Серед порушників виявлено суб’єктів господарювання: у 1-му закладі громадського харчування, 2 –х непродовольчих магазинах, а також 1 – при здійсненні громадського пасажирського перевезення.

      Перевіряючи виконання протиепідемічних обмежень в умовах адаптивного карантину, фахівці Держпродспоживслужби щоденно надають роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси, агропродовольчих ринках та місцях масового скупчення людей.

    25 жовтня в Україні проходитимуть місцеві вибори. Щоб проголосувати, не наражаючи на небезпеку власне здоров’я та оточуючих, необхідно дотримуватися певних правил:

  • заходьте у приміщення дільниці в масці;

  • перед входом та після виходу з дільниці обробіть руки антисептиком;

  • дотримуйтеся дистанції не менше 1,5м;

  • при можливості користуйтеся власною ручкою;

  • мінімізуйте час перебування у приміщенні;

  • не беріть з собою у приміщення дільниці дітей.