Фото без опису

Оперативна інформація щодо моніторингових обстежень!

 

      14- 19 листопада 2020р. фахівцями Мостиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області у складі постійних мобільних груп з представників: органів місцевого самоврядування, відділення нацполіції та лабораторного центру, проведено 63 моніторингових обстежень щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з них: 5 заклади громадського харчування, 38 об’єкти торгівлі продовольчими  товарами, 11  об’єкти  торгівлі промисловими товарами, 2 дошкільні навчальні заклади, 2 школи, 3 перукарні, 1 одиниця громадського транспорту, 1 аптека.

        За результатами виявлених порушень складено 2 протоколи відповідно до ст. 44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм. Серед порушників виявлено суб’єктів господарювання: у 2-х продовольчих магазинах.

      Перевіряючи виконання протиепідемічних обмежень в умовах адаптивного карантину, фахівці Держпродспоживслужби щоденно надають роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси, агропродовольчих ринках та місцях масового скупчення людей.
        Постановою КМУ від 11.11.20р. № 1100 внесені зміни до постанови КМУ № 641 від 22.07.20р., а саме Уряд скасував адаптивний карантин і запровадив в Україні загальнодержавний карантин з обмеженнями, які діяли у «помаранчевій» зоні небезпеки. 

    Львівська область станом на 16.11.20р. не відповідає нормі по 2 показниках і рахується областю зі значним поширенням Covid-19

    Держпродспоживслужба Львівщини спільно з працівниками Національної поліції продовжує перевірки з дотримання карантину «Вихідного дня».
     Вкотре закликаємо керівників суб’єктів господарювання та громадян дотримуватись правил загальнодержавного карантину та протиепідемічних обмежень щодо карантину “вихідного дня”, який діє з 14 листопада до 30 листопада 2020 року.