Оперативна інформація щодо моніторингових обстежень!

 

       07-13 грудня 2020р. фахівцями Мостиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області у складі постійних мобільних груп з представниками Національної поліції, проведено 92 моніторингові обстеження щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з них обстежено: 9 закладів громадського харчування, 42 об’єкти торгівлі продовольчими  товарами,  17 об’єкти  торгівлі промисловими товарами, 4 школи, 3 дошкільні навчальні заклади, 2 одиниці громадського транспорту, 5 перукарень, 10 інших об’єктів.

    Перевіряючи виконання протиепідемічних обмежень в умовах адаптивного карантину, фахівці надають роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси, агропродовольчих ринках, перебування в громадських будівлях та спорудах, місцях масового скупчення людей. 

     В Україні фіксуються випадки повторного зараження осіб, які перехворіли 3-5 місяців тому. Відповідно усім громадянам, навіть і тим, які вже перехворіли на COVID-19, необхідно дотримуватися протиепідемічних правил та карантинних обмежень