Фото без опису

Оперативна інформація щодо моніторингових обстежень!

 

       21-27 грудня 2020р. фахівцями Мостиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області у складі постійних мобільних груп з представниками Національної поліції, проведено 119 моніторингових обстежень щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з них обстежено: 11 закладів громадського харчування, 40 об’єктів торгівлі продовольчими  товарами,  32 об’єкти  торгівлі промисловими товарами, 3 дошкільні навчальні заклади, 9 одиниць громадського транспорту, 5 перукарень, 13 аптек, 3 школи, 3 релігійні заходи.

       За результатами виявлених порушень складено 1 постанову

відповідно до ст. 44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм.

    Перевіряючи виконання протиепідемічних обмежень в умовах адаптивного карантину, фахівці надають роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси, агропродовольчих ринках, перебування в громадських будівлях та спорудах, місцях масового скупчення людей. 

       Враховуючи поширення у ряді країн світу нового штаму COVID-19, кожному з нас не можна легковажити протиепідемічними правилами! Користуйтеся захисними масками та антисептиками, дотримуйтеся соціальної дистанції!