Оперативна інформація щодо моніторингових обстежень!

 

       10-17 березня 2021р. фахівцями Мостиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області у складі постійних мобільних груп з представниками Національної поліції, проведено 133 моніторингових обстежень щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з них обстежено: 10 закладів громадського харчування, 50 об’єктів торгівлі продовольчими  товарами,  55 об’єкти  торгівлі промисловими товарами,  5 перукарень, 2 школи, 1 дошкільний навчальний заклад, 2 АТЗ, інші об’єкти – 8 (аптеки, офіси, ательє).

       За результатами виявлених порушень складено 13 протоколів

відповідно до ст. 44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм.

    Перевіряючи виконання протиепідемічних обмежень в умовах адаптивного карантину, фахівці надають роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси, агропродовольчих ринках, перебування в громадських будівлях та спорудах, місцях масового скупчення людей.