Фото без опису

 

 

Повідомлення

 

про оприлюднення проектів регуляторних актів - рішень Судововишнянської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік», «Про встановлення ставок і пільг із сплати земельного податку на 2022 рік»

 

Проект рішення сесії Судововишнянської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік», розроблено з метою дотримання вимог статті 12 Податкового кодексу України. Проектом регуляторного акта передбачається виконати вимоги чинного законодавства та забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, для належного виконання заходів місцевих цільових програм на 2022 рік. 

 

Проект рішення сесії Судововишнянської міської ради «Про встановлення ставок і пільг із сплати земельного податку на 2022 рік» розроблено з метою дотримання вимог статті 12 Податкового кодексу України. Проектом регуляторного акта передбачається встановити ставки податку на землю на 2022 рік, які забезпечили б надходження до бюджету міської ради для реалізації місцевих цільових програм.

 

Проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них будуть розміщені 08 травня 2021 року на офіційному сайті Судововишнянської міської ради https://sudovavyshnia-gromada.gov.ua/ в розділі «Оголошення».

 

Зауваження та пропозиції надаються до Судововишнянської міської ради за адресою: 81340, м.Судова Вишня, пл.І.Франка,14 , тел. 37-128, або в електронному вигляді на адресу: svgromada@ukr.net впродовж одного місяця – з 8  травня 2021 року до 8 червня 2021 року.