Фото без опису

27 травня відбулась робоча поїздка голови Яворівської райдержадміністрації Ярослава Коминський спільно з Судововишнянським міським головою Зеновієм Фольтовичем, заступником голови райдержадміністрації Андрієм Тиндиком, начальником відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Яворівської РДА Надією Сатурчак, представницею АПК Ольгою Снітко, начальником загального відділу Судововишнянського міської ради Оксаною Мазур та старостами двох округів Судововишнянської громади Іваном Будзином та Оксаною Павлів.

Учасники поїздки відвідали деякі об'єкти, що будуть фінансуватись у цьому році із коштів місцевого бюджету Судововишнянського міської ради.

Серед них були проекти-переможці конкурсу місцевих ініціатив 2021 року, а саме:

1. Опорний заклад "Судововишнянський ЗЗСО 1-2 ст. ЗДО ви.Т.Дмитрасевича". У якому буде замінено 7 дверей у спортивному залі, та прокладена плитка на підлозі. Про це розповіли директор опорного закладу Ігор Тиндик.

2. ДНЗ "Судововишнянський професійний ліцей". Для якого закуплять 2 твердопаливні котли і проведуть заміну даху у другому учбовому корпусі ліцею. Детально про проекти розповів під час зустрічі директор навчального закладу Степан Лупиняк.

Також гості проїхались деякими туристичними об'єктами. Відвідали ФГ «Волостківське» у селі Волостків, корзину ферму "Шеврет" у с.Дмитрович та музей-садибу родини Антоничів у с.Бортятині.

Під час робочої поїздки управлінці поспілкувались з керівником фермерського господарства "Волостківське" Букартиком Михайлом Йосифовичем та керівником ФГ "Шеврет " Бернаром Вілемом.

Підприємці розповіли про сфери діяльності своїх господарств, а також поділились планами на майбутнє і досвідом своєї роботи.

Щиро надіємось, що у співпраці місцевої ради та райадміністрації клімат бізнесу та стан соціальних об'єктів Судововишнянського громади набуде розквіту та привабливості.

Більше фото за посиланням - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1494136270928966&id=238519983157274