28 вересня з ініціативи депутата Івана Воїнського та Судововишнянської міської ради комунальним підприємством "Моє місто" (дир. Андрій Івашко) проводяться роботи з ліквідації стихійного сміттєзвалища поблизу ГРК "Міраж".

Наполегливо рекомендуємо дотримання мешканцями громади, суб'єктами підприємницької діяльності правил благоустрою на території Судововишнянської територіальної громади.

Попереджаємо про те, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ст. 152 КУпАП).

Звертаємось до мешканців громади, які зафіксують несанкціоноване засмічення даної чи інших територій, надавати інформацію поліцейським офіцерам громади з метою попередження та недопущення вищевказаного правопорушення.

ПАМ'ЯТАЙМО: "Чисто не там де прибирають а там де не смітять"!

 

Фото без опису