Фото без описуРОЗПОРЯДЖЕННЯ : переглянути

ПОРЯДОК ДЕННИЙ, ПРОЄКТИ РІШЕНЬ ЗАЛИШАЮТЬСЯ без змін.


                                                                    ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:
 

  1. Про затвердження порядку денного  П’ятнадцятої чергової сесії VIII скликання Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області.
  2. Про затвердження Положення про старосту Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області в новій редакції.
  3. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) щодо кандидатури старости у Cудововишнянській міській раді Яворівського району Львівської області.
  4. Про внесення змін в рішення Судововишнянської міської ради №3 від 11 «березня» 2021 року.
  5. Про внесення змін в рішення Судововишнянської міської ради №4 від 11 «березня» 2021 року.
  6. Про внесення змін в ухвалу  сесії Судововишнянської міської ради №7 від 15 серпня 2017 року «Про утворення старостинських округів».
  7. Про затвердження Положення про сектор соціального захисту населення, військового обліку та соціальної роботи.
  8. Про затвердження Положення про призначення Доброчинної стипендії Судововишнянської міської ради у новій редакції.
  9. Про внесення змін у Програму  «Забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Судововишнянській міській територіальній громаді на 2021 – 2025 роки».
  10. Про співфінансування проєкту обласного конкурсу проєктiв місцевих iнiцiатив у Львiвськiй областi («Капітальний ремонт приміщень КНП  Судововишнянська міська лікарня»)
  11. Про затвердження звіту  про виконання бюджету  Судововишнянської міської ради (територіальної громади) за ІІІ квартал 2021року.
  12. Про внесення змін до бюджету 2021 року загального фонду та спеціального фонду.
  13. Про безоплатну передачу на баланс Відділу освіти, культури та туризму,сім’ї, молоді та спорту Судововишнянської міської ради Львівської області основних засобів з балансу Судововишнянської міської ради Львівської області
  14. Про безоплатну передачу на баланс  пожежної частини ДПРП-56 Судововишнянської міської  інших необоротних активів з балансу Судововишнянської міської ради.
  15. Про безоплатну передачу на баланс  КП "Моє місто" Судововишнянської міської ради вуличного освітлення та ігрових конструкцій з балансу Судововишнянської міської ради
  16. Про  надання дозволу на виготовлення проєктної документації на влаштування акумулюючої водойми. гр. Мороз Анатолію Ігоровичу.
  17. Про  надання  дозволу  на  виготовлення детального плану території по вул. Зелена, в с.Довгомостиська, площею 0,2500 га, гр. Гусару В.І.
  18. Про  надання  дозволу  на  виготовлення детального плану території по вул. Передмістя, в м.Судова Вишня, площею 0,1000 га гр. Бардину І.І.
  19. Про затвердження детального плану території щодо розміщення земельної ділянки  

в селі Кульматичі по вул.Центральна, 30, площею 0,2500 га ,гр. Строцяк О.М.

  1. Про затвердження детального плану території щодо розміщення земельної ділянки в селі Кульматичі по вул. Центральна, 30 площею 0,1500 га гр. Леськів З.С.
  2. Про внесення змін в рішення сесії Судововишнянської міської ради від 30 вересня 2021 р. № 10.
  3. Про  передачу в оперативне управління водойми в с.Бортятин в районі урочища «Довге».
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  для  сінокосіння та випасання  худоби із земель комунальної власності площею 1,8000 га із земель комунальної власності Судововишнянської міської ради за межами с.Вовчищовичі. гр. Черибі П.М.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  оренду  для  сінокосіння та випасання  худоби із земель комунальної власності площею 1,0000 га із земель комунальної власності Судововишнянської міської ради за межами с.Довгомостиська гр. Гадомському П.І.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  для  сінокосіння та випасання  худоби із земель комунальної власності гр. Знетиняку В.М.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельних ділянок в  оренду для  городництва із земель комунальної власності.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  оренду  для  сінокосіння та випасання  худоби із земель комунальної власності гр. Хом’як М.В.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельних ділянок в  оренду для  городництва із земель комунальної власності  Корпесьо І.М.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Шевчуку А.С.
  11. Про затвердження висновку комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва та перспективного планування та екології Судововишнянської міської ради від 18.10.2021 року.
  12. Про затвердження висновку комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва та перспективного планування та екології Судововишнянської міської ради від 18.10.2021 року.
  13. Про  затвердження  технічної  документації із   землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ковць В.П.
  14. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бардин Л.М.
  15. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1200 га, гр. Строцяк Л.М.
  16. Про  затвердження  технічної  документації із   землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1676 га, гр. Строцяк Л.М.
  17. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0649 га, гр.Бичкова М.М.
  18. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, гр.Строцяк Л.І.
  19. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Рудак М.М.
  20. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Лущик С.М.
  21. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Замрій Л.В.
  22. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Строцяк О.Ф.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Ілечко І.І.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Ілечко Т.І.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Калужняк О.Є.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Демків Р.І.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Ярошу В.П.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Яворському А.Р.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Черибі І.Я.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Шалига М.В.
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Каличак О.Б.
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Гадомському В.Л.
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Івашко І.А.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Фільварському Н.І.
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Грабовому І.Р.
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Пухнатій З.Я.
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Строцяк Л.М.
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Барчак Н.С.
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Лущик С.М.
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Пигитяк В.В.
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Папроцькій Г.Ф.
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Буксі Й.В.
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Знетиняк В.М.
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Величко Н.Я.
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Ничай Ю.Я.
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Строцяк Л.М.
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого  селянського господарства гр. Боляк М.В.
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого  селянського господарства гр. Яцків М.С.
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Ілевичу Р.В.
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого  селянського господарства гр. Ілевич В.Р.
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого  селянського господарства гр. Шуварик Г.Й.
  52. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Полюга Я.І.
  53. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Ковць В.П.
  54. Про  затвердження  технічної  документації із   землеустрою  щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Шимало А.П.
  55. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Пацула Г.А.
  56. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Кравець І.Й.
  57. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Прідун З.М.,  Прідун П.Ф., Прідун О.Ф.
  58. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Мальчишину П.І.
  59. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Бущаку П.В.
  60. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Крижанівській Г.Т.
  61. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Заплатинській М.А.
  62. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ференц З.Я.
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Зюбрицькій М.І.
  64. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Мартинець Н.Р.
  65. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Фостяк Х.М.
  66. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Бідак С.І.
  67. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Груник В.М.
  68. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Скочиляс В.С.
  69. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Скочиляс Н.С.
  70. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Третяк О.В.
  71. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Шибка В.С.
  72. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Каличак В.В.
  73. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Сабат Т.Ю.
  74. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Будзин П.В.
  75. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Поліщук О.В.
  76. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Швед Ю.Б.
  77. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гірняк Н.В.
  78. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Світлик Л.М.
  79. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мартинець С.Й.
  80. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Тарнавській О.Й.
  81. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Івасик А.Л.
  82. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Лучка І.Л.
  83. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Тиндик І.В.
  84. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Балабан І.В.
  85. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Чапран Л.І.
  86. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Гринишин Р.Р.
  87. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Лядик Н.М.
  88. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Нагурському Т.Д.
  89. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Дідич Г.Й.
  90. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Будзин Л.Є.
  91. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Гіль М.Д.
  92. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Вертепній О.В.
  93. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Іванській І.С.
  94. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Павелко О.Я.
  95. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Савка М.М.
  96. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Оліярник Р.С.
  97. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Гірняк О.І.
  98. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Заблоцькій Н.В.
  99. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Гіль О.С.
  100. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Червінській Т.Р.
  101. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Плахтина Г.М.
  102. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Бущак В.А.
  103. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Луць М.І.
  104. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Богуцькій Н.А.
  105. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Хоміць І.М.
  106. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Плахтині О.В.
  107. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Брик М.В.
  108. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Жига Р.Б.
  109. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Зюбрицькому В.І.
  110. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Зюбрицькому І.І.
  111. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. ВехрацькомуМ.І.
  112. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Лядику П.Я.
  113. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Плекан Р.Й.
  114. Про надання дозволу гр.Зюбрицькій М.І. на виготовлення  технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території  Судововишнянської міської ради за межами населеного пункту.
  115. Про надання дозволу гр.Клек О.І.на виготовлення  технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території  Судововишнянської міської ради за межами населеного пункту.
  116. Про надання дозволу гр. Теліпській О.С. на виготовлення технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Судововишнянської міської ради за межами населеного пункту.
  117. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гілевич М.В.
  118. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1600 га, гр. Цірог В.Й.
  119. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства площею 0,1858 га, гр.Цірог В.Й.
  120. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр.Мальчишин Р.І.
  121. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр.Мигаль М.Я.
  122. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр.Гілевич М.В.
  123. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Ходинь Р.Б.
  124. Про виготовлення детального плану території під будівництво лінії вуличного освітлення по вул.Лесі Українки, вул.Шкільна, вул.Данила Галицького, вул.Івана Вишенського в селі Княжий Міст Судововишнянської міської ради.
  125. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кавійчик В.В.
  126. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бук О.М., Гірняк О.М.
  127. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Кавійчик В.В.
  128. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кецкало А.А.
  129. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Мальчишин П.І.
  130. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Коваль Н.А.
  131. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Шморгун М.В.
  132. Про внесення змін до Екологічної програми по Судововишнянській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2022 рр.