Фото без опису

22.11.2021 року о 16:00 год. відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Судововишнянської міської ради 

_______________________________________

Розпорядження про скликання позачергового засідання виконавчого комітету Судововишнянської міської ради - переглянути

_______________________________________

Проєкт порядку денного - переглянути

№п/п

Назва рішення

 

1.

Про затвердження  порядку денного позачергового  засідання виконавчого комітету Судововишнянської міської ради від 22.11.2021р.

 

 

переглянути

2.

Про попередній розгляд проєкту Програми розвитку культури Судововишнянщини на 2022 рік.

 

переглянути

програма

додаток 2

3.

Про попередній розгляд проєкту Програми розвитку фізичної культури та спорту Судововишнянської територіальної громади на 2022 рік.

 

переглянути

програма

4.

Про попередній розгляд проєкту Комплексної Програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення Судововишнянської міської ради (територіальної громади) на 2022 рік.

 

переглянути

програма

8.заходи

 

5.

Про попередній розгляд проєкту Комплексної Програми соціальної підтримки дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та дітей, які зазнали домашнього насильства, Судововишнянської міської ради (територіальної громади) на 2022 рік.

 

переглянути

програма

 

6.

Про попередній розгляд проєкту Програми розроблення містобудівної документації населених пунктів Судововишнянської міської ради  на 2022 рік.

 

переглянути

програма

7.

Про попередній розгляд проєкту Програми розроблення проєктів із землеустрою на території Судововишнянської міської ради  на 2022 рік.

 

переглянути

програма

8.

Про попередній розгляд проєкту Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі вулиць та доріг місцевого значення комунальної власності  Судововишнянської міської ради  на 2022 рік.

 

переглянути

програма

9.

Про попередній розгляд проєкту Програми фінансової підтримки КНП «Судововишнянська міська лікарня» Судововишнянської міської ради  Львівської області на 2022 рік.

 

переглянути

програма

10.

Про попередній розгляд проєкту Програми фінансової підтримки КНП «Судововишнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Судововишнянської міської ради  Львівської області на 2022 рік.

 

переглянути

програма

11.

Про попередній розгляд проєкту Програми фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних із діяльністю Судововишнянської міської ради (територіальної громади) на 2022 рік

 

переглянути

програма

 

 

12.

Про попередній розгляд проєкту Програми соціально-економічного розвитку Судововишнянської міської ради (територіальної громади) на 2022 рік.

 

 

переглянути

програма

 

13.

Про попередній розгляд проєкту бюджету Судововишнянської міської ради на 2022 рік.

переглянути

додатки

 

 

14

Про внесення  змін до бюджету 2021 року загального фонду.

переглянути

 

15.

Про розгляд листа ПП «Редакція газети «Наш край»» від 03.11.2021р.   № 92 щодо передбачення коштів у бюджеті Судововишнянської міської ради на 2022 рік у сумі 150 тис.грн.

------

 

16.

Про розгляд депутатського звернення Барчака Віталія Богдановича від 02.11.2021 р. щодо використання коштів із «Фонду на виконання депутатських повноважень» у сумі 5 000 грн.

-------

 

17.

Про надання дозволу на початок будівельних робіт проєкту «Будівництво лінії вуличного освітлення по вул.Лесі Українки, Шкільна, Д.Галицького, І.Вишенського в с.Княжий Міст Судововишнянської міської ради Львівської області».

переглянути

 

18.

Про надання дозволу на початок будівельних робіт проєкту «Будівництво лінії вуличного освітлення по вул.Передмістя в м.Судова Вишня Мостиського району Львівської області».

переглянути