Фото без опису

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»  та Постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25 травня 2011 р. №555 та з метою забезпечення врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації, Судововишнянська міська рада повідомляє про початок громадських слухань таких робіт:
- «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 1,00га у м. Судова Вишня (в межах населеного пункту), для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Лісозаводська»
Замовник: Судововишнянська міська рада, Розробник: ФОП М. Лопушанський. Проект доступний для ознайомлення в приміщенні міської ради з 21 липня 2022 року по 21 серпня 2022 року пн-пт з 10-00 по 17-00.
Строк подання пропозицій – 30 днів з дня опублікування цього повідомлення.
Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно- правових актів, державних стандартів, норм і правил.