Фото без опису

В роботі сесії взяли участь 12 депутатів міської ради і міський голова.

До порядку денного було затверджено 16 питань. За результатами розгляду прийнято 15 рішень (1 питання перенесено на наступну сесію) серед них:

  • змінено назву Судововишнянського закладу дошкільної освіти «Сонечко» Судововишнянської міської ради Мостиського району Львівської області та затверджено Статут про Судововишнянський заклад дошкільної освіти «Сонечко» Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області в новій редакції.
  • затверджено Положення про електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти комунальної форми власності Судововишнянської міської ради.
  • затверджено Положення про робочу групу з розробки Стратегічного плану розвитку Судововишнянської міської територіальної громади в новій редакції.
  • погоджено ТзОВ «Ентерпрайз ЛТД» на проведення польових сейсморозвідувальних робіт на території Судововишнянської міської ради.
  • безоплатно передано на баланс КНП "СУДОВОВИШНЯНСЬКИЙ ЦПМСД" нежитлової будівлі з балансу КНП «Судововишнянська міська лікарня»

Також прийнято ряд земельних питань, серед найважливіших:

- надано дозвіл на виготовлення детального плану території земельної ділянки на влаштування акумулюючої водойми.

- надано дозвіл на виготовлення детального плану території земельної ділянки «Заходи з усунення аварійної ситуації внаслідок підтоплення сільськогосподарських угідь та усунення загрози попадання нечистот в колодязі з подальшим забрудненням питної води, а саме: нове будівництво каналізаційної мережі по вул. Гончара в м. Судова Вишня Яворівського району Львівської області».

Розглянувши всі питання порядку денного, Судововишнянський міський голова - Зеновій Фольтович закрив сесію.