Надання якісної, доступної та вчасної медичної допомоги мешканцям Судововишнянської ТГ– один із пріоритетних напрямків роботи міської влади, над яким активно працювали в мирний час і продовжуємо працювати під час воєнного стану.

Позитивних змін чимало попри повномасштабну війну. Відтак, Судововишнянська міська рада спільно з керівництвом КНП «Судововишнянська міська лікарня» продовжують модернізовувати даний медичний заклад та озброюють лікарів сучасним обладнанням.

КНП «Судововишнянська міська лікарня» протягом 2022 року надала, як стаціонарну так і амбулаторну медичну допомогу 25 535 пацієнтам. Саме тому вдосконалення медичних послуг, збереження та підтримка здоров’я своїх громадян – першочергове завдання.

За словами директора КНП «Судововишнянська міська лікарня» Романа Врубеля, на початку 2023 році розпочався ремонт реанімаційного відділення. На даний час готовність робіт становить  60%. За цей час замінено всі існуючі  комунікації та проведено додатковий обсяг робіт: вода, каналізація, електромонтажні роботи, розведено кисень, встановлено нові металопластикові дверні конструкції, закінчено грубу будівельну роботу, перейшли до облицювальних робіт та фарбування стін. На черзі настил спеціального підлогового покриття та монтаж сантехніки.

В поліклінічному відділення розпочато косметичний ремонт за кошти спонсорів та меценатів а саме заміна дверей, фарбування стін, заміна інформаційних стендів та мебелі. Плануємо ближчим часом ремонт денного стаціонару  з збільшенням ліжкомісць.

Також заплановано капітальний ремонт приймального покою з заміною меблів та обладнання, на що було виділено кошти  з місцевого бюджету за програмою дофінансування на 2023р.

Закуплено будівельні матеріали за кошти виділені  за програмою дофінансування нашого закладу у 2023р. для ремонту кухні. В планах зробити сучасний ремонт харчоблоку ще в цьому році!!!

На даний час розробляється проєктно- кошторисна документація для проведення капітального ремонту даху терапевтичного та головного корпусів лікарні.

Ці роботи обов'язкові до реалізації в даному році через аварійний стан даху обох корпусів!

Тривають будівельні роботи приміщень  в терапевтичному корпусі нашої лікарні під рентген та УЗД кабінети, прогнозуємо завершення робіт з монтажем нового рентген апарату!

Також найближчим часом заплановано провести капітальний ремонт дитячого відділення КНП «Судововишнянська міська лікарня».

Оновлення медицини у громаді буде суттєве. Як наслідок – якість надання послуг для пацієнтів зросте. Також після таких суттєвих змін  лікарям буде набагато легше продіагностувати пацієнта та своєчасно надати дієве лікування. А фахівці місцевої лікарні зможуть допомагати не лише жителям Судововишнянської громади.