Фото без опису

Надання якісної, доступної та вчасної медичної допомоги мешканцям Судововишнянської ТГ– один із пріоритетних напрямків роботи міської влади, над яким активно працювали в мирний час і продовжуємо працювати під час воєнного стану.

Позитивних змін чимало попри повномасштабну війну. Відтак, Судововишнянська міська рада спільно з керівництвом КНП «Судововишнянська міська лікарня» продовжують модернізовувати даний медичний заклад та озброюють лікарів сучасним обладнанням.

КНП «Судововишнянська міська лікарня» протягом 2022 року надала, як стаціонарну так і амбулаторну медичну допомогу 25 535 пацієнтам. Саме тому вдосконалення медичних послуг, збереження та підтримка здоров’я своїх громадян – першочергове завдання.

За словами директора КНП «Судововишнянська міська лікарня» Романа Врубеля, на початку 2023 році розпочався ремонт реанімаційного відділення. На даний час готовність робіт становить  60%. За цей час замінено всі існуючі  комунікації та проведено додатковий обсяг робіт: вода, каналізація, електромонтажні роботи, розведено кисень, встановлено нові металопластикові дверні конструкції, закінчено грубу будівельну роботу, перейшли до облицювальних робіт та фарбування стін. На черзі настил спеціального підлогового покриття та монтаж сантехніки.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

В поліклінічному відділення розпочато косметичний ремонт за кошти спонсорів та меценатів а саме заміна дверей, фарбування стін, заміна інформаційних стендів та мебелі. Плануємо ближчим часом ремонт денного стаціонару  з збільшенням ліжкомісць.

Фото без опису

Також заплановано капітальний ремонт приймального покою з заміною меблів та обладнання, на що було виділено кошти  з місцевого бюджету за програмою дофінансування на 2023р.

Фото без опису

Закуплено будівельні матеріали за кошти виділені  за програмою дофінансування нашого закладу у 2023р. для ремонту кухні. В планах зробити сучасний ремонт харчоблоку ще в цьому році!!!

Фото без опису

На даний час розробляється проєктно- кошторисна документація для проведення капітального ремонту даху терапевтичного та головного корпусів лікарні.

Ці роботи обов'язкові до реалізації в даному році через аварійний стан даху обох корпусів!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Тривають будівельні роботи приміщень  в терапевтичному корпусі нашої лікарні під рентген та УЗД кабінети, прогнозуємо завершення робіт з монтажем нового рентген апарату!

Також найближчим часом заплановано провести капітальний ремонт дитячого відділення КНП «Судововишнянська міська лікарня».

Фото без описуФото без опису

Оновлення медицини у громаді буде суттєве. Як наслідок – якість надання послуг для пацієнтів зросте. Також після таких суттєвих змін  лікарям буде набагато легше продіагностувати пацієнта та своєчасно надати дієве лікування. А фахівці місцевої лікарні зможуть допомагати не лише жителям Судововишнянської громади.