Фото без опису

27 квітня 2023 року о 16:00 год. відбудеться чергова 39 сесія VIII скликання Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області


Місце проведення: 

м.Судова Вишня, пл.І.Франка, 14 (в приміщенні міської ради каб. міського голови).


РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ - переглянути

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО - переглянути

ПРОЄКТИ РІШЕНЬ:

ЗЕМЕЛЬНІ ПРОЄКТИ

Проєкт рішення "Про внесення змін до Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі вулиць та доріг місцевого значення комунальної власності Судововишнянської міської ради на 2023 рік".

Проєкт рішення "Про внесення змін до Програми фінансової підтримки КНП «Судововишнянська міська лікарня» Судововишнянської міської ради   Львівської області на 2023 рік"

Проєкт рішення "Про внесення змін до  Комплексної Програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення Судововишнянської міської ради (територіальної громади) на 2023 рік".

Проєкт рішення "Про затвердження Міської  цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру  на 2023 рік".

Проєкт рішення "Про внесення змін до бюджету 2023 року загального фонду та спеціального фонду".

Проєкт рішення "Про внесення змін до містобудівної документації"

Проєкт рішення "Про звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Романа Когута про роботу за 2021-2022 роки"