Інвест офіс спільно з ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу розробили навчальну програму для мікро, малого та середнього бізнесу.  

Розкажемо вам як і де шукати фінансові можливості для бізнесу, які нюанси та правила написання грантових заявок, як будувати репутацію компанії, комунікувати з клієнтами та донором. Навчання проводять експерти/-ки Інвест офісу, які щодня допомагають бізнесу залучати кошти від державних і міжнародних фондів та представники/-ці міжнародних та українських фондів.  

Дата: 26 травня 2023 року, початок 11:00. Воркшоп відбудеться онлайн на платформі ZOOM.  

Участь безкоштовна, але кількість місць обмежена. Зареєструйтесь за посиланням, щоб отримайти доступ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdB0Jma35JTz-O5ELfoCBnmw5u3cQ3GT40FwT7fQrLtm_xtbg/viewform

Після реєстрації ми зателефонуємо вам для підтвердження участі та надішлемо посилання на вебінар. У разі виникнення додаткових запитань просимо звернутися за вказаним нижче телефоном.  

Контактна особа:
Степан Рішко, менеджер Інвест офісу, +38 096 187 71 13  

Захід організовує команда Інвест офісу за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. В рамках реалізації програми ми організуємо ряд офлайн та онлайн навчань для підприємців з визначеної теми. Щоб дізнатися дату наступних подій слідкуйте за оновленнями на сторінці Інвест офісу у фейсбук.