Фото без опису

Виконавчий комітет Судововишнянської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта«Про затвердження тарифів на платну соціальну послугу Догляд вдома КУ «Центр надання соціальних послуг» Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області» .

            Розробником проєкту рішення є сектор економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Судововишнянської міської ради та КУ «Центр надання соціальних послуг».

Поштова адреса розробника проєкту  регуляторного акта:

пл.І.Франка,14, м.Судова Вишня, Яворівський район, Львівська область, 81340.

       Проєкт регуляторного акта «Про затвердження тарифів на платну соціальну послугу Догляд вдома КУ «Центр надання соціальних послуг» Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області» розміщено на офіційному сайті Судововишнянської міської ради за посиланням:

https://rada.info/upload/users_files/04056233/8c7ec68288e925e21e51dbbfc1462c0a.pdf

аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Судововишнянської міської ради за посиланням:

https://rada.info/upload/users_files/04056233/50e5ac19629d9a0b9c01ba41747b2c38.pdf

      Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовому вигляді впродовж 1 (одного) місяця з дати опублікування проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою: пл.І.Франка,14 м.Судова Вишня, Яворівський р-н, Львівська обл., 81340 та на електронну пошту: svgromada@ukr.net,

centr.sudovavyshnia@gmail.com

Також з повним текстом проєкту регуляторного акта, аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись безпосередньо у комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області за адресою: м. Судовова Вишня, вул.Сагайдачного,5 , 2-й поверх, вівторок – четвер з 8:30 до17:00.

Контактна особа: Близняк Роксолана Вікторівна, директор  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області» .