Фото без опису

  1. Проєк внесення змін до містобудівної документації "Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 1.0000 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02), що розташована на вулиці Лісозаводська (в межах населеного пункту) м.Судова Вишня, Яворівського району Львівської області".
  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження Проєкту внесення змін до ДПТ та Звіту про СЕО – Судововишнянська міська рада.

Розробник ДПТ –ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація».

Розробник СЕО – ТзОВ «Еко Центр Проект».

  1. Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

            а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 06.07.2023 р. по 04.08.2023 р.;

            б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень на поштову адресу: Судововишнянська міська рада, 81340, Львівська обл., Яворівський р-н, м.Судова Вишня, площа Франка І., будинок 14.

            в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

07.08.2023 року о 11:00 в приміщенні Судововишнянської міської ради за адресою: 81340, Львівська обл., Яворівський р-н, м. Судова Вишня, площа Франка І., будинок 14.

г) Ознайомитися з проєктом і надати письмові зауваження та пропозиції щодо проєкту внесення змін до ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Судововишнянська міська рада, 81340, Львівська обл., Яворівський р-н, м. Судова Вишня, площа Франка І., будинок 14, до 04.08.2023 р.

ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується проєкту є Судововишнянська міська рада.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДПТ та звіту про СЕО : не передбачено.

ЗВІТ про стратегічну екологічну оцінку Проекту внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 1.0000 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02), що розташована на вулиці Лісозаводська (в межах населеного пункту) м. Судова Вишня, Яворівського району Львівської області» - переглянути

ПРОЄКТ внесення змін до містобудівної документації«Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 1.0000 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02), що розташована на вулиці Лісозаводська (в межах населеного пункту) м. Судова Вишня, Яворівського району Львівської області» - переглянути