Фото без опису

14 липня 2023 року під головуванням Судововишнянського міського голови Зеновія Фольтовича відбулась 42 позачергова сесія Судововишнянської міської ради восьмого скликання.

У роботі сесії прийняли участь 13 депутатів і міський голова.

На сесії було розглянуто та прийнято рішення по питаннях порядку денного.

Серед найважливіших:

  • встановлено ставки та пільги із сплати земельного податку на території Судововишнянської міської ради в розмірі 0,10% від НГО за земельні ділянки нормативну грошову оцінку яких проведено (незалежно від місцезнаходження) для юридичних та фізичних осіб - переглянути. Рішення набирає чинності з 01.01.2024 року.
  • внесено зміни до бюджету 2023 року загального фонду та спеціального фонду:

- збільшено річні призначення на оплату послуг по проведенню медичних оглядів (ВЛК) кандидатам на військову службу, які проживають на території Судововишнянської ТГ)  в сумі 331 330 грн.

- виділено кошти на придбання матеріалів для ремонту водомережі в Довгомостиській гімназії в сумі 85000, 00 грн.

- виділено кошти на придбання матеріалів, будівельних матеріалів, інвентарю та інструментів для проведення ремонтних робіт господарським способом у «ОЗ Судововишнянський ЗЗСО І-ІІІ ст. ЗДО ім. Т. Дмитрасевича», Довгомостиській, Дмитровицькій, Бортятинській гімназіях та у Вовчищовицькому закладі середньої освіти І-ІІІ ст. в сумі 150 000 грн.