Фото без опису

Судововишнянська міська рада повідомляє про проведення громадського обговорення (розгляд та врахування пропозицій громадськості) містобудівної документації:
- «Детальний план території земельної ділянки площею 0.155га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02) по вул.Стуса (в межах населеного пункту) в м.Судова Вишня Яворівського району, Львівської області».
- «Детальний план території земельної ділянки площею 0.25га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02) по вул.Стуса (в межах населеного пункту) в м.Судова Вишня Яворівського району, Львівської області».

Підстава розроблення містобудівної документації – рішення сесії Судововишнянської міської ради №501-39/2023, 502-39/2023 від 27.05.2023р.
Замовник: Судововишнянська міська рада
Розробник: ПП «АрхіС»
Відповідальні – Судововишнянська міська рада.
Детально із матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися у приміщенні Судововишнянської міської ради за адресою: Львівська область Яворівський район м.Судова Вишня пл.І.Франка, 14, в робочі дні з 10.00 по 17.00 год.
Термін подання пропозицій – 30 днів з дня опублікування цього оголошення. Пропозиції громадськості до проекту приймаються у порядку встановленому чинним законодавством у Центр надання адміністративних послуг Судововишнянської міської ради до 17.09.2023 року.

«Детальний план території земельної ділянки площею 0.25га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02) по вул.Стуса (в межах населеного пункту) в м.Судова Вишня Яворівського району, Львівської області».

«Детальний план території земельної ділянки площею 0.155га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02) по вул.Стуса (в межах населеного пункту) в м.Судова Вишня Яворівського району, Львівської області».