Фото без опису

30 листопада 2023 року о 16:00 год. відбудеться 51 чергова сесія VIII скликання Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області


Місце проведення: 

м.Судова Вишня, пл.І.Франка, 4 (в приміщенні міської ради, 2 поверх).

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

ПРОЄКТИ РІШЕННЯ:

Земельні питання

Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,5 га по вул. Стуса в м. Судова Вишня Яворівського району Львівської області.

Про затвердження містобудівної документації «Генеральний план м. Судова Вишня Львівської області»

Про затвердження науково-проєктної документації «Історико-архітектурний опорний план м. Судова Вишня Львівської області з визначенням меж історичного ареалу та зон охорони пам’яток»

Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж історичного ареалу міста Судова Вишня Львівської області

Про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики щодо недопустимості підняття ліміту допустимого обсягу земельних ділянок сільськогосподарського призначення у власності однієї особи.