Фото без описуНа ресурсах апарату Ради національної безпеки і оборони почала працювати онлайн-платформа «Безпека та стійкість критичної інфраструктури».

Інформуємо операторів об’єктів критичної інфраструктури та керівників об’єктів критичної інфраструктури секторів транспорту і пошти та системи життєзабезпечення щодо електронних навчань на платформі «Безпека та стійкість критичної інфраструктури». 

Платформа містить перекладені українською мовою сім модулів дистанційного навчання з питань безпеки та стійкості критичної інфраструктури Інституту управління надзвичайними ситуаціями Федерального агентства з надзвичайних ситуацій при Департаменті внутрішньої безпеки США і два модулі українських експертів з питань безпеки та стійкості критичної інфраструктури.

Указана платформа розміщена на технічному майданчику Національного координаційного центру кібербезпеки Апарату РНБО України (посилання: https://critical.ncscc.gov.ua) та пропонується для використання в роботі з метою підвищення рівня кваліфікації відповідальних осіб за безпеку критичної інфраструктури та інших фахівців, причетних до сфери захисту критичної інфраструктури.