Фото без опису

Перед початком сесії хвилиною мовчання вшановано пам’ять загиблих Героїв України. Сесія проводилась відповідно до норм чинного законодавства та вимог регламенту Судововишнянської міської ради. У роботі сесії взяли участь 13 депутатів та міський голова.

Загалом порядок денний налічував 48 питань, які були попередньо вивчені членами профільних постійних комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії міської ради.

Зокрема затверджено ряд земельних питань:

  1. Відповідно до поданих клопотань громадян, затверджено технічні документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  2. Затверджено детальні плани територій розміщення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд в межах Судововишнянської територіальної громади.
  3. Затверджено висновки комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва та перспективного планування та екології Судововишнянської міської ради.
  4. Також депутатами затверджено технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель для забезпечення охорони об’єктів культурної спадщини на території Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області.

Окрім цього:

  • затверджено Програму забезпечення шкільною і спортивною формами дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, що перебувають під опікою (піклуванням), які навчаються у закладах загальної середньої освіти Судововишнянської міської ради на 2024 рік;
  • погоджено проєкт Меморандуму про співпрацю з Дубов’язівською селищною радою Конотопського району Сумської області. Основна мета Меморандуму - об’єднати зусилля 2 Сторін щодо розробки та реалізації спільних проєктів та програм сталого соціально – економічного розвитку територіальних громад.
  • погоджено проєкт Меморандуму про співпрацю з Дитячим фондом Організації Об’єднаних Націй («ЮНІСЕФ»).  Основна мета Меморандуму - підтримка діяльності Громади, спрямованої на дітей, родини з дітьми та молодь;

А також, внесено  змiни до бюджету 2024 року загального фонду та спеціального фонду.

Більш детально про прийняті рішення можна буде ознайомитися в розділі «Засідання сесій», що будуть оприлюднені в терміни, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без опису