Фото без опису

У відповідності до норм статті 16-1 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" Судововишнянська міська рада оголошує про початок розроблення містобудівної документації – Комплексний план просторового розвитку території Судововишнянської міської територіальної громади Яворівського району Львівської області.
Підстава на розроблення: Рішення Судововишнянської міської ради № 1128-65/2024 від 26.09.2024 року «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Судововишнянської міської територіальної громади».
Замовник: Виконавчий комітет Судововишнянської міської ради
Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади (далі – Комплексний план) є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.
Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого Постановою КМУ від 01.09.2021 р. № 926.
Пропонуємо фізичним та юридичним особам надавати пропозиції до розроблення Комплексного плану.
Пропозиція повинна містити: прізвище, ім`я, по батькові (назву юридичної особи), місце проживання громадянина або найменування і місцезнаходження юридичної організації; пропозиція щодо комплексного плану, підпис із зазначенням дати, контактний телефон.
Встановлено наступні строки внесення пропозицій:

  • початок реєстрації пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення комплексного плану – на наступний робочий день після дати публікації відповідного повідомлення – 03.10.2024 р.;
  •  строк реєстрації пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення комплексного плану – не менш як протягом 15 робочих днів від дати публікації відповідного повідомлення. Судововишнянська міська територіальна громада пропонує подавати пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення комплексного плану до 24.10.2024 р.;

Пропозиції просимо надавати :

  • На електронну пошту: sv@sudovavyshnia-gromada.gov.ua
  •  Офіційним листом на адресу: пл. Івана Франка, 14, м. Судова Вишня, Яворівський район, Львівська область, 81340.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.