Фото без опису


УКРАЇНА

СУДОВОВИШНЯНСЬКА МІСЬКА   РАДА

МОСТИСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

пл.І.Франка, 14 м. Судова Вишня Мостиського району Львівської області, 81340

тел.: (0234) 37-128, 37-240  E-mail :svgromada@ukr.net    Код ЄДРПОУ  04056233

 

______________№______________

На №_____від_________________

                                                                                                    

Оголошення

про вивчення попиту на об’єкт оренди

 

     Судововишнянська міська рада оголошує про наміри надання в оренду нежитлове приміщення  загальною площею 14,70 кв.м. що розташоване на першому поверсі трьохповерхової  цегляної будівлі Судововишнянської КМЛ за адресою: Львівська область, Мостиський район, м.Судова Вишня, вул..Сагайдачного,5 для    розміщення суб'єктів господарювання, що діють на основі приватної власності і провадять господарську діяльність з медичної практики (забірний пункт крові).

Ціна за оренду приміщення за перший базовий місяць становить – 909,25грн.

Умови надання в оренду приміщення

             Орендар зобов’язаний створити не менше одного робочого місця, провести  поточний ремонт приміщень, своєчасно і в повному обсязі здійснювати орендну плату та розрахунки за комунальні послуги.

              Претендентам на оренду приміщень необхідно подати в міську раду такі документи: заяву про наміри орендувати приміщення та пропозиції щодо виконань умов  договору, копію документа, що посвідчує реєстрацію особи для фізичних осіб або установчих документів для юридичних осіб.

             Пропозиції подаються протягом 15-ти робочих днів після оприлюднення оголошення до 19.03.2018 р. за адресою: Львівська область, Мостиський район, м.Судова Вишня, пл..Ів.Франка,14.

              Конкурс відбудеться 20.03.2018 р. об 12.00 год. за адресою: Львівська область, Мостиський район, м.Судова Вишня, пл..Ів.Франка,14.(каб.міського голови)

         За додатковою інформацією звертатись в Судововишнянську міську раду за адресою: Львівська область, Мостиський район, м.Судова Вишня, пл..Ів.Франка,14. Тел..37-128

 

 

 

   Міський голова                                                         О.Станкевич