18 травня 9-класники Мостиського району мали можливість ознайомитись із перспективами і умовами навчання у Судововишнянському професійному ліцеї, а також з інфраструктурою та колективом закладу. Зі вступним словом до учнів звернулися: директор ліцею Степан Лупиняк і заступник директора з навчально-виховної роботи Володимир Литвинський. Інші викладачі закладу коротко розповіли про кожну зі спеціальностей ліцею, а також показали презентацію виховних, спортивних, культурних і туристичних заходів, які проводяться колективом установи.

Уже традиційно день «відкритих дверей» у Судововишнянському професійному ліцеї співпадає зі святом вишиванки. Тому діти, викладачі та гості, одягнені у вишивані сорочки, були запрошені на стадіон закладу. Тут для усіх присутніх провели концерт і флешмоб за участі учнів ліцею та місцевих колективів художньої самодіяльності.

Родзинкою свята стала демонстрація техніки, яку у перспективі можуть вивчати і на якій будуть працювати учні ліцею, а також частування усіх присутніх смачним кулішем.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису