9 лютого відбулось перше засідання виконавчого комітету Судововишнян­ської міської ради VII скликання. Під час засідання було вирішено 30 питань.

На засіданні були присутні всі чле­ни виконкому: міський голова Стан­кевич Олег, секретар ради Любінська Алла, секретар виконавчого комітету Дац Лілія, Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчо­го комітету ради Когут Роман, в.о.ста­рости сіл Дмитровичі, Волостків, Заріччя, Загороди - Будзин Іван, в.о. старости сіл Довгомостиська, Бортя­тин, Княжий Міст, Новосільці - Павлів Оксана, а також Лупиняк Степан, Іван­ський Роман, Шляхта Михайло, До­скоч Галина, Чапран Володимир, Ген­гало Степан, Тиндик Ігор, Ілечко Віра, Борисов Сергій.

Члени виконкому вирішили питан­ня про здійснення догляду за громадя­нами похилого віку, про присвоєння повуличних номерів новозбудованих бу­динків, дали дозвіл на газифікацію деяких житлових будинків та реконструкцію окре­мих житлових бу­динків. Також серед обговорених і виріше­них проблем були пи­тання про проведення освітлення на вул..Пів­денній, про надання матеріальної допомоги громадянам. Встано­вили тарифи на орен­ду приміщень закладів культури та вартість податку на виїздну та виносну одноразову вуличну торгівлю. Вико­навчий комітет затвердив офіційні дні прийому в.о.старост - Оксани Павлів та Івана Будзина.

Відбулось активне обговорення щодо програм «Безпека району», про­грами «Правового захисту, соціаль­ної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю на 2015-2018 роки» та комплексної програми «Соціальної підтримки малозабезпечених верств населення».

Фото без опису Фото без опису