Крок за кроком - робімо!

19 лютого в місті Судова Вишня відбувся звіт народного депу­тата України Ярослава Дубневича перед мешканцями Мостись­кого району.

У своєму виступі народний депутат прозвітував про свою діяльність у Верховній Раді України, згадав про прийняті законо­проекти та постанови. 12 законопроектів з його ініціативи було прийнято та вступили в дію.

Доповідач підкреслив, що з метою подолання інформаційної війни, яка панує на Сході, спільними зусиллями разом з радіо Галичина вони встановили радіотранслятори. І тепер по всій зоні бойових дій звучить україномовне радіо. Також спільно з Укр­залізницею долучився до доброго волонтерського проекту, яке запровадило об’єднання волонтерів «Труханська Січ» - пустили поїзд, що курсує по всій нашій Україні, об’єднує Схід і Захід.

Серед законопроектів, що вже вступили в дію - зменшення ак­цизу на закупівлю вживаних автомобілів, збільшення коштів на ремонти доріг та каналізування.

Заручившись підтримкою Державного фонду регіонального розвитку та Соціально-економічного фонду вдалося відремонту­вати деякі школи, Народні доми, ФАПи та провести освітлення вулиць.

Серед присутніх були голови об’єднаних територіальних гро­мад Судової Вишні, Мостиськ, Шегинь, депутат обласної ради Володимир Саган, голова Мостиської районної ради Володимир Горбацьо, голова Мостиської районної адміністрації Степан Бу­няк та міський депутат, декан історичного факультету ЛНУ ім. Івана Франка – Роман Шуст.

Головним пріоритетом для українців, Ярослав Дубневич вва­жає спільну роботу і підкреслює, що головне не розчаровуватися і не сваритися між собою.

По завершенні звіту, присутні задали питання, що стосувались місцевих проблем міста та навколишніх його округів.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису