Новий спортивний майданчик в Судовій Вишні та освітлення в селі Дмитровичі

Ці, та інші питання вирішили на черговій 4 сесії 7-го скликання яка відбулась 28 березня 2017 року. На засіданні був присутній міський голова Судововишнянської ОТГ та 21 депутат. На порядок денний винесли 76 питань.

Серед низки питань, які розглянули на засіданні, депутати міської ради вирішили долучитися до співфінансування трьох проектів. А саме – співфінансування спортивного майданчика з штучним покриттям по вулиці Гончара в м.Судова Вишня, реконструкції вуличного освітлення в селі Дмитровичі Судововишнянської ОТГ та співфінансування проекту будівництва вуличного освітлення в с.Новосільці Судововишнянської ОТГ.

Також розглянули лист з відділу Держгеокадастру про здійснення вибору та узгодження земельної ділянки площею 6-8 га для надання учасникам антитерористичної операції та членам родин загиблих учасників АТО для ведення садівництва, лист Управління Агропромислового розвитку Мостиської РДА про взяття на облік міської ради гідротехнічні споруди, розташовані на території Судововишнянської ОТГ. Долучились до виділення коштів в сумі 5 тис. гривень на звернення Управління соціального захисту населення Мостиської РДА.

            Депутати підтримали міську цільову Програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2017 рік.  Також закріпили за організацією «Деберки» право догляду, благоустрою, озеленення, зариблення та запобігання браконьєрства на ставках, що знаходяться в урочищі «Деберки» площею 2,2 га.

            Депутатський корпус затвердив Статути Судововишнянського ДНЗ та БДЮТ. Також затвердили звіти і акти приймання-передачі малоцінних необоротних активів Дмитровицької та Довгомостиської сільських рад,

На пленарному засіданні підтримали рішення Львівської обласної ради від 07.03.2017 про  проголошення на Львівщині 2017 року – роком В’ячеслава Чорновола.

Депутатська більшість підтримала рішення про надання щомісячної доплати до пенсії учасникам УПА з с.Бортятин, с.Дмитровичі, м.Судова Вишня.

Крім цього, наприкінці пленарного засідання були розглянуті земельні питання, серед яких – надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, та про облаштування водовідведення ґрунтових та стічних вод з метою осушення території земельної ділянки в районі вулиці Кути та в с. Бортятин.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису