Фото без опису

Фото без опису

У зв’язку зі створенням на базі підрозділів пожежної охорони пожежно-рятувальної служби та реорганізації служби в цілому значно розширився спектр завдань, які необхідно виконувати, а саме: гасіння пожеж, рятування людей, надання допомоги в ліквідації наслідків аварій, катастроф, стихійного лиха та інших видів небезпечних подій, що становлять загрозу життю або здоров’ю людей чи призводять до завдання матеріальних збитків. При гасінні пожеж часто виникає необхідність розборки будівельних конструкцій з метою  виявлення прихованих осередків горіння, випуску диму з приміщень, подачі вогнегасних засобів, а у випадку необхідності і для проникнення в приміщення. Ці та інші види робіт ведуться за допомогою спеціального пожежно-рятувального інструменту, який значно полегшує та пришвидшує виконання завдань за призначенням.
З метою послідовного зниження ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного  та природного характеру, підвищення рівня безпеки населення і захищеності території від наслідків надзвичайних ситуацій та відповідно до вимог Закону України від 07.06.2012 №4909-IV «Про Загальнодержавну цільову прогарму захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2013 - 2017 роки Судововишнянська міська рада 28 березня 2017  року на 4 сесії 7-го скликання затвердила «Міську цільову програму захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2017 рік».
На реалізацію та підтримку цієї програми було виділено 61 тис.грн. з міського бюджету. За ці кошти закупили для 56 державного пожежно-рятувального поста 26 державної-пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Львівській області м.Судова Вишня пожежно-рятувального обладнання та озброєння (пожежних рукавів, бензопили, мотопомпа переносна, груповий ліхтар, комплект діалектичних засобів - діалектичні ножиці, діалектичні рукавиці, діалектичніботи, діалектичний килимок)
Минулого тижня міський голова Олег Станкевич все закуплене обладнання передав пожежній частині.