Klitschko Foundation відкрив міжнародний проект для підлітків

В липні пройде новий міжнародний проект для підлітків від Klitschko Foundation, де вони дізнаються, як боротися із власними викликами, розвинуть лідерські здібності та із користю проведуть 6 днів літа.

 

В освітньому проекті візьмуть участь підлітки 14-16 років з України та Німеччини, які прагнуть навчитися ефективно боротися з викликами, стати еко-свідомими і розвинути лідерські якості.

Усі тренінги проводяться англійською мовою. Саме тому це чудова нагода попрактикувати свої мовні навички. А спілкуючись з однолітками з Німеччини, можна також вдосконалити рівень німецької. Також в учасників буде нагода особисто зустрітися із Володимиром Кличком та дізнатися про його нову методику  “F.A.C.E. theChallenge“, яка поєднує в собі духовні та фізичні практики і базується на 4 стовпах: Зосередженість, Спритність, Взаємозв’язок та Витривалість. Метод має на меті зміцнити силу волі та навчити перетворювати проблеми на виклики.

 

Проект безкоштовний. Все щопотрібно для участі – заповнити анкету на сайтіmy.klitschkofoundation.org, та матизнання з англійськоїмовирівня не нижче В1. Бути підлітком 14-16 років та навчатися у 8-10 класах. Також необхідно мати відповідні документи та нотаріальний дозвіл від батьків на виїзд за кордон.

Тривалість проекту: 3-8 липня.

Місцепроведення:освітньо-спортивний центр у м. Маленте, Німеччина.

 

Реєстрація на проект проходить до 1 квітня на my.klitschkofoundation.org

8 квітня буде оголошено 100 переможців першого етапу конкурсу, а з 8 по 18 квітня з понеділка по четвер (з 10:00 до 19:00) організатори проведуть з учасниками конкурсу телефонні інтерв’ю та Skype-розмови.

22 квітня ми оголосимо 20 учасників (10 хлопців і 10 дівчат) освітнього проекту відУкраїни

 

Організатори

KlitschkoFoundation - всеукраїнськаблагодійнаорганізація, яку у серпні 2003р. заснувалибрати Клички. За 15 років Фонд реалізував низку соціальнихпроектів у сфері спорту, науки та освіти, щопопуляризуютьпостійнийрозвитокособистості, заняття спортом і відповідальністьмісцевих громад. МісіяKlitschkoFoundation - створитиналежніумови для розвитку молодого поколінняукраїнців, якіберутьактивну участь у прийняттірішень і усвідомлюють себе рушійною силою змін у суспільстві.

“DFB-StiftungEgidiusBraun” - це фонд ФутбольноїасоціаціїНімеччини, названий на честь її президента Егідіуса Брауна. Окрімстабільноїпідтримки спорту, благодійнаорганізаціямає і соціальнийнапрямокроботи. Наприклад, для Харківськоїдитячоїлікарні №6 фундаціявжекількароківпоспільзакуповуєнеобхіднеобладнання та допомагає у лікуваннідітей з лейкемією. Девізорганізації - „Fußball — Mehralsein 1:0!“ Цеозначає,що футбол - цебільше, ніж просто гра з рахунком.