Фото без опису

Із 28 липня 2019 року розпочалась благодійна акція "Поздки по святих місцях" від депутата Львівської обласної ради Євгена Буби  для жителів Судововишнянського виборчого округу

8 вересня 2019 року відбулася 4 поїздка ( у 2019 році) по святих місцях Західної України за підтримки депутата Львівської обласної ради Євгена Буби.

За час свого депутатства, Євген Іванович разом із своїм помічником Володимиром Мазуром організували  201 поїздку. Така акція триватиме до кінця 2019 року.

Всі охочі віряни мали можливість побувати спочатку у Глинянах  де знаходиться Чудотворна ікона Розп’яття Ісуса Христа. Церква у Глинянах – чи не єдина у світі, де у вівтар, що є святая святих храму, дозволено заходити жінкам. Такий дозвіл надав вірянам ще Митрополит Андрей Шептицький, щоб усі, хто цього прагне, мали змогу наблизитись до чудотворної ікони і торкнутися її.

Наступним місцем відвідин була Свято-Успенська Унівська Лавра – один із чотирьох в Україні і єдиний в УГКЦ монастир, що має статус лаври, найбільшого, найзначущішого монастиря. Це святиня з тривалою і давньою історією, що багато в чому відображає історію самої Української Церкви, з її періодами руйнувань та переслідувань, розквіту й відродження.

Святі та чудотворні місця, в яких відчувається любов і Боже тепло, яке немов огортає душу і серце спокоєм. Священне джерело, яке дає здоров'я і сили. Побувавши там хоч раз хочеться поїхати туди знову...

 Всім охочим відвідати ці святі місця просимо звертатись за  тел.0984570742.