Добро на відстані та ізоляції

Після офіційного оголошення на території Львівської області  карантину, пов’язаного із запобіганням розповсюдження коронавірусної інфекції Covid-19, Судововишнянською міською радою було створено пункт збору продуктів тривалого зберігання, медичних засобів і засобів особистої гігієни для формування пакетів першої необхідності соціально незахищеним мешканцям, малозабезпеченим сім'ям , потребуючим людям та людям,  які опинилися у складних життєвих обставинах.

Цей пункт  діє  у приміщенні Судововишнянської міської ради. Упродовж трьох тижнів усі бажаючі мали змогу долучитись до благодійності і купити, подарувати чи сформувати продуктовий набір для потребуючих краян.

Перед Великоднем працівники міської ради відвідали домівки потребуючих мешканців Судововишнянської об’єднаної територіальної громади та роздали  продуктові набори і засоби особистої гігієни, які допомогли зібрати небайдужі судововишнянці.

 

Окрім цього, торговою мережею «АТБ» було передано 50 продуктових наборів для одиноких людей Судововишнянської ОТГ,  які перебувають на обліку.

Також у тиждень  перед Великоднем на Судововишнянський округ було передано 23 продуктові набори від Народного депутата України Ярослава Дубневича. З них 10 святкових  пакунків отримали жителі  Довгомостиського  старостинського округу, 8 Дмитровицького та 5 міста Судова Вишня.

Загалом під час карантину допомогу отримало  88 осіб.

Дякуємо усім небайдужим людям, які долучилися до допомоги потребуючим. Особлива подяка Оксані Микіч, Оксані Черибі, Світлані Гринишин (м.Івано-Франківськ), Олені Любінській, Аллі Любінській, Ярославу Войціцькому, Оксані Мазур, Михайлу Голдаку, Оксані Козак, Галині Василисі.

 

Робота з підтримки соціально незахищених людей продовжується.

Судововишнянська міська рада запрошує до подальшої співпраці.

 

Загальний відділ Судововишнянської міської ради