Добро на відстані та ізоляції

Після офіційного оголошення на території Львівської області  карантину, пов’язаного із запобіганням розповсюдження коронавірусної інфекції Covid-19, Судововишнянською міською радою було створено пункт збору продуктів тривалого зберігання, медичних засобів і засобів особистої гігієни для формування пакетів першої необхідності соціально незахищеним мешканцям, малозабезпеченим сім'ям , потребуючим людям та людям,  які опинилися у складних життєвих обставинах.

Цей пункт  діє  у приміщенні Судововишнянської міської ради. Упродовж трьох тижнів усі бажаючі мали змогу долучитись до благодійності і купити, подарувати чи сформувати продуктовий набір для потребуючих краян.

Перед Великоднем працівники міської ради відвідали домівки потребуючих мешканців Судововишнянської об’єднаної територіальної громади та роздали  продуктові набори і засоби особистої гігієни, які допомогли зібрати небайдужі судововишнянці.

 

Окрім цього, торговою мережею «АТБ» було передано 50 продуктових наборів для одиноких людей Судововишнянської ОТГ,  які перебувають на обліку.

Також у тиждень  перед Великоднем на Судововишнянський округ було передано 23 продуктові набори від Народного депутата України Ярослава Дубневича. З них 10 святкових  пакунків отримали жителі  Довгомостиського  старостинського округу, 8 Дмитровицького та 5 міста Судова Вишня.

Загалом під час карантину допомогу отримало  88 осіб.

Дякуємо усім небайдужим людям, які долучилися до допомоги потребуючим. Особлива подяка Оксані Микіч, Оксані Черибі, Світлані Гринишин (м.Івано-Франківськ), Олені Любінській, Аллі Любінській, Ярославу Войціцькому, Оксані Мазур, Михайлу Голдаку, Оксані Козак, Галині Василисі.

 

Робота з підтримки соціально незахищених людей продовжується.

Судововишнянська міська рада запрошує до подальшої співпраці.

 

Загальний відділ Судововишнянської міської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису