Фото без опису

Судововишнянська громада тепер матиме власний логотип

21 липня 2020 року на розширеному засіданні виконавчого комітету було затверджено офіційний логотип Судововишнянської громади.

Розробка логотипу громади відбувалася у співпраці зі спеціалістами, що працюють у сфері дизайну та маркетингу. Після опрацювання ними інформаційних матеріалів про історію громади та її туристичну привабливість робочій групі було запропоновано 2 варіанти логотипу: варіант № 1 з умовною назвою «щит» та варіант № 2 з умовною назвою «ромбики». Згідно з голосуванням робочої групи 7 членів групи підтримали варіант № 2 («ромбики»), а 5 – варіант № 1 («щит»).

Проте, додатково було проведене онлайн-голосування серед громадськості на офіційній сторінці Судововишнянської міської ради у соціальній мережі Facebook. Голосування тривало впродовж 24-30 червня 2020 року. За підсумками онлайн-голосування варіант № 2 набрав 135 голосів, а варіант № 1 – 336 голосів.

Враховуючи  підсумки голосування членів робочої групи та онлайн-голосування серед громадськості 21 липня на розширеному засіданні виконавчого комітету Судововишнянської міської ради було затверджено офіційний логотип Судововишнянської об’єднаної територіальної громади з умовною назвою "Щит."

 

Опис логотипу "Щит"
Мури (корона) зверху символізують центр ОТГ: місто Вишня отримало магдебурзьке право від польського короля Казимира ІІІ у 1368 р.
Зображено:
- оригінальний вигляд Народного дому м. Судова Вишня – окраси центральної площі адміністративного центру, символ культурного потенціалу громади;
- оригінальний вигляд церкви Святого Миколая у с. Дмитровичі, пам’ятки архітектури національного значення; символізує те, що на території громади є низка сакральних споруд-об’єктів культурної спадщини, а також багато вихідців з громади стали визначними релігійними діячами (о. Степан Чміль, о. Ісидор патрило, о. Володимир Івашко тощо);
- книга символізує видатних літературних діячів, які походили з населених пунктів громади (Іван Вишенський, Богдан-Ігор Антонич, Тадей Дмитрасевич);
- візуалізація поля – земельні угіддя громади, фермерство.