Фото без опису

Сьогодні, 02 серпня 2020 року у Народному домі м. Судова Вишня відбулася презентація книги голови Львівського Ставропігійного братства отця-диякона Юрія Федіва "ДИМИТРІЙ (ЯРЕМА) - Патріарх Київський і всієї України, Предстоятель УАПЦ. (Життєвий шлях і діяльність)". Вітальне слово до присутніх виголосив настоятель церкви Святої Трійці м. Судова Вишня ПЦУ отець-декан Іван Тиндик.
Після цього судововишнянці почули цікаву розповідь отця Юрія Федіва про життєвий шлях патріарха Димитрія (Ярему), про нього як релігійного діяча, поета, письменника, іконо знавця та композитора. Також отець згадав про родину і друзів патріарха Димитрія.

Із розповіді отця Юрія прозвучали дуже важливі слова-істини або три правди життя, які патріарх «занотував» для людей. Ними поділимось тут:
1. З Богом жартів немає;
2. Або кажи «так», або кажи «ні» - решта не правда;
3. Ти як «холодний», то будь холодним, хоча краще бути «гарячим», але аж ніяк не «теплим».
На завершення зустрічі начальник відділу освіти, культури та туризму, сім'ї, молоді та спорту Судововишнянської міської ради Галина Курляк висловила слова подяки отцю Юрію та запросила хор їхнього братства на щорічний фестиваль коляди, який уже декілька років проводиться у Судововишнянській ОТГ.

Дякуємо усім учасникам зустрічі за цікаво і змістовно проведений час

Більше фото можна переглянути за посиланням - https://www.facebook.com/238519983157274/photos/pcb.1263858613956734/1263855740623688/?type=3&theater

Фото: Oksana Mazur