Фото без опису

До відома ПАСІЧНИКІВ та СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ Судововишнянської тереторіальної громади!

 

10 березня 2021 року об 11.00 год. у форматі відео-Zoom- конференції відбудеться онлайн – семінар метою якого є мінімізація кількості випадків, пов’язаних із загибеллю бджіл у період обробітку сільськогосподарських культур засобами захисту рослин. Тривалість заходу – 40 хвилин. Даний семінар за дорученням Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації  організовує проведення в районах та територіальних громадах онлайн – семінарів з питань взаємодії пасічників з аграріями та органами місцевої влади.

         До участі у семінарі запрошуються спеціалісти райдержадміністрації, що забезпечують виконання функцій з питань агропромислового розвитку, представники органів місцевого самоврядування, Головного та районних управлінь Держпродспоживслужби у Львівській області, пасічницькі товариства та асоціації, пасічники, сільгоспвиробники.

Перелік учасників семінару та їх контакти надати департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації на електронну адресу: lviv_apk@ukr.net  до 09.03.2021року для розсилки посилання на підключення.

Посилання для підключення онлайн – семінару буде надіслано на електронні адреси (або інші джерела зв’язку) учасників за 30 хвилин до початку.

 

З повагою:

Судововишнянська міська рада.