Фото без опису

Ідея бізнесу – зберегти красу та молодість

 

Слово «успіх» кожний трактує по-своєму: хтось у це поняття вкладає мрію стати політиком чи супер професіоналом, інший черпає натхнення у колі сімї, родини або ж у вихованні дітей. А є й такі, хто постійно прагне розвитку та самоутвердження.

 

Саме про таку особу, колишню безробітну Мостиської районної філії Львівського ОЦЗ, буде нині наша розповідь. Молода, амбітна, цілеспрямована й наполеглива – так кількома словами можна охарактеризувати Юлію Ференчак, котра, скільки себе памятає, завжди знала чого хоче в житті та якими шляхами досягти бажаного.

 

Здобувши свого часу фах фармацевта та працюючи в аптеці, її не покидала думка про власну справу. Дуже хотілося стати професійним косметологом, щоб повертати клієнтам молодість, дарувати радість і втіху. Доля так склалася, що Юля втратила роботу і звернулася за допомогою у працевлаштуванні до Мостиської районної філії Львівського ОЦЗ, де й потрапила під опіку карєрного радника. Під час одного із візитів вона дізналася про те, що служба зайнятості всіляко сприяє безробітним у започаткуванні бізнесу. Відтоді ідея самостійно господарювати її не покидала ані на хвилину. Відвідавши тематичні семінари, пройшовши відповідне навчання у Львівському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ з основ підприємницької діяльності, написавши та захистивши бізнес-план, усі сили та знання спрямувала на здійснення мрії – працювати у сфері косметології.

«Якщо жінка прагне залишатися молодою і привабливою, моє завдання – вжити всіх заходів, щоб допомогти їй зберегти вроду, – каже Юлія. – Дуже приємно, коли після косметичних процедур клієнтки почуваються щасливими».

Сьогодні молода бізнес-леді надає якісні послуги за доступними цінами не тільки місцевим жителям, а й приїжджим, завжди навчається чогось нового, ретельно відслідковує новинки в сфері косметології. На досягнутому не зупиняється: у її планах – розширити бізнес і залучити до роботи нових найманих працівників.

Мостиська районна філія Львівського ОЦЗ